Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2013 12:21 - Малката прима балерина и хореографа
Автор: filipova78 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 695 Коментари: 0 Гласове:
0



През 2005 Америка, някъде в щата Джорджия започва историята за хореографа и малката прима балерина

 -Мама ше разкаеш ли на Але още историй за бабичка.
 -Да, Алекса- отвърна тя - Ето чуй тази:

 Беше знойното лято на 1967г. Африка. Баба ти беше изпратена на мисия да спре злия Дионес и да спаси едни много важни неща от неговите зли лапи .Но тя попаднала в плен на този зъл човек.И изведнъж изникнал красив принц който я спасил и убил Дионес, тя се влюбила в този красив принц, танцували, веселили се и след няколко месеца те се оженели.

 -Тоя принц е дядо ли ?
 -Да скъпа, този красив принц е дядо ти. А сега заспивай.
 Тя отиде към вратата и когато стигна да нея майката спря и погледна назад да се полюбува на своето чедо облечено в приказно красива пачка за балет, тя бе една истинска
прима балерина. В очите и се четеше радост, то ще стане велик танцьор и хореограф. Тя тръгна към спалнята да легне в леглото сгушена на топло до нейния мъжествен съпруг.
 -Лека нощ, скъпи ми Саша
 -Лека нощ, скъпа Ола.

 Откъм трапезарията се чу шум от счупване на ваза. Ола се събуди с писък и в уплахата си бутна радио часовника. Преобърнат той показваше 1:00 през ноща, часът в който животът на малката Алекса се промени, дали няма да приключи с танците. Саша взе пистолет от горното чекмедже на шкафчето :
 -Ола отивай вземи Алекса и отивайте при баща ти.- каза той и изтича към стълбището . В очите му се четеше тревога. А в очите на Ола уплаха. Тя отиде при свойта малка дъщеря взе я на ръце нежно.Излязноха през задната врата и тръгнаха към гаража. Докато влизаха в семейния мини ван се чуха изстрели и предсмъртен вик. Ола запали вана, който беше паркиран на алеята,с пълна газ тръгна при баща си . Зад тях се изсипа дъжд от куршуми но вече беше твърде късно те бяха твърде далеч.

 -а нещастна ,къде е малката ? -каза възрастен мъж на около 40-50 години с посивели коси и костюм със сива вратовръзка на мускулест мъж прострелян в гърдите простнат на стълбището в спретната къщурка цапайки безообразно с кръв скъпото 200 годишно черешово дърво. Той изплю храчка кръв в лицето на възрастния хореограф, а той от своя страна заби юмрук в лицето му, правейки лицето чу заедно с предната част на черепа на каша опръсквайки с капки кръв лицето на побойника с делови вид. Който извади с дясната ръка от левия си джоб бяла кърпичка за да попие капките. 
Очаквайте продължение на историята за малката прима балерина и хореографа...



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: filipova78
Категория: Забавление
Прочетен: 46860
Постинги: 37
Коментари: 10
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930