Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2012 19:04 - Коментар относно царичина на един мой съфорумец :)
Автор: filipova78 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1153 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.11.2012 19:05


Една екстрасенска или каква е там я гледах в Горещо, и тя разправяше, че някакви извънземни ги напътствали какво да правят и казвали кои точно хора да влизат в дупката, обаче някакъв дето са му казали да не влиза и той отишъл с другите и извънземните направили някаква енергийна преграда и той се блъснал в нея, а другите изобщо не я виждали и тоя нещо изперкал и му били там някакви успокоителни. И после извънземните, които общували с тая екстрасенска по телепатичен път и казали да прибере всички хора вътре във фургоните и навън не останал никой, освен кучетата им. След това извънземните дошли се чуло как всички кучета започват да лаят като обезумели и изведнъж спрели всичките и след като си тръгнали извънземните, екипа излязъл навън и кучетата залитали като пияни. Извънземните и казали, че пряката среща между тях и хората може да бъде опасна за хората. И в крайна сметка явно извънземните са взели това, което е било вътре.

А, в На кафе с Гала даваха ебати дивотиите... направо като ги гледах лошо ми стана. За някакво момиче от село, което като било на 12-13 годишна възраст и се отворила някаква дупка в световете през нея. И чрез самото момиче започнали да влизат някакви супер странни нечовешки извънземни, тя даже ги беше нарисувала. И то това са го виждали супер много хора, така че 100% казва истината, защото другите хора от нейното семейство изглеждаха някакви супер улегнали и щом и те го казват това, значи е истина. Та извънземните нещо я тормозели, то имало добри и лоши, и лошите я парализирали, ослепявали я за определен период от време и някакви такива гадости. И докато я тормозели един път тя била легнала на пода и нейните родители не могли да я вдигнат на леглото, защото тежала хиляди тонове. И бащата един път решил да си направи експеримент, запалил си цигара и духнал дима в устата на момичето и тея извънземни веднага избягали.

След това били сложили някакъв ембрион в една от кокошките на семейството да се развива и казали на момичето да не колят кокошката, ама те я заколили и след това извънземните пак я тормозели нещо. Карали я да ходи по някакви стари български крепости и да събира някакви кости и камъни... Абе тя разправяше супер много дивотии, аз сега не мога да ги разкажа всичките. И там накрая едно от тея добрите извънземни и казало да направи някакъв ритуал, и дупката между световете се затворила. Тя тея същества ги беше нарисувала, едното беше като някаква голяма морска звезда с очи, другото беше като кръг с очи, третото беше някакво като с маска на някакъв шут от средновековието, с някакви звънци такова. Изглеждаха супер странно.

И казват, че сега в момента са зачестили тези аномалии, защото световете се отварят. Това значи, че до 50-100-200 години най-вероятно ще можем да контактуваме телепатично, да се дематериализираме, да се телепортираме, сигурно ще има и много извънземни. То даже в момента има разни хора дето са се научили да поемат енергия от слънчевата светлина и изобщо не ядат. Някаква ненормалница там не е яла от 94-та година и е изследвана много обстойно от учени. 

....

И малко интересни факти за танците и балета тук



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: filipova78
Категория: Забавление
Прочетен: 46802
Постинги: 37
Коментари: 10
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930