Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2013 12:31 - Хореографа и малката прима балерина
Автор: filipova78 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 802 Коментари: 0 Гласове:
0



Втора част на глуповатата история за малката балерина и танцьорка и разбира се за лошия  хореограф.
-Няма време да оправим бъркотията ,бързо изтегляме се-каза господина на група закоравели от убийства мъжаги с калашници в ръцете облечени в черно.-знаете плана вие през задната врата а ние с Прима тиква ще се измъкнем с ферарито което се намира в гаража ,след като откраднете колите обадете се по радиостанцията за да се разберем къде да отидете за да помогнето в моето измъкване. Знаете къде са останалите оръжия.

 Тъкмо щом запалиха колата чрез жици, полицейските коли спряха пред къщата на балерината, те изхвърчаха през гаражната врата разбивайкия я на части,и след като прегазвайки полицай и разбивайки предниците на скъпото ферари и полицейската кола която очевидно бе на прегазения полицай те излязоха на пътя . Полицейските коли започнаха бясно преследване с червеното ферари. За успокоение нашата малка танцьорка се спаси невредима.

 15 минути по късно преследването продължаваше,а предницата на скъпото ферари не приличише на нищо а гумите му бяха минали през телата на няколко полицай и цивилни, без да броим прегазените кучета и котки които изглездаха незначителни в сравнение с човешките жертви,заради което не бяха споменати във вестниците, скъпата кола беше избягнала пироните като минаваше по тротоарите откъдето се взеха гореспоменатите жертви между които не присъстваше главната ни участничка и по точно. Ферарито туко що беше взела първата жертва, но не беше никоя от момичетата занимаващи се с танци а от специалните части. 

"По дяволите, вече се намесиха спец частите а проклетите наемници все още не са откраднали коли от съседните богаташки къщи"в същия момент в който деловия побойник произнесе тази мисъл видя през страничното огледало че от дясната страна на кръстовището което остави зад гърба си излязоха три коли разгръщайки се на дясното платно изпълвайки го цялото , ферарито се премести на средата на пътя. От дясно най-отзад един от хореографите в националната опера и модерен балет беше откраднал rage rover sport , който го караше максимално близо до тротоара.

След него друг беше взел "назаем" VW GOLF V който се придвижваше по средата на платното, пред голфа се виждаше един CITROEN C6 който се движеше близо до средата на пътя. А от лявата страна на кръстовището излязоха още две,третата още се губеше,които се разгърнаха по същия начин с разлика че нямаше кола която да се движи до тротоара. Втората бе LAMBORGHINI DIABLO, а първата MERCEDES BENZ 300SLR:
tanci.eu



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: filipova78
Категория: Забавление
Прочетен: 46872
Постинги: 37
Коментари: 10
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930