Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2013 22:47 - Eй така - само за забавление за кучетата и големия взрив
Автор: filipova78 Категория: Забавление   
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове:
1



Преди да погледнат нагоре нашите предци и кавказците са смятали, че вселената се разпростира до края на земите им и отвъд нея има само пустош и диваци. Изненадващо това мислене се е запазило и до днес (от колонизацията на Америка до модерния човек който поставя в една графа духове, кучета и извънемни - в невероятната).
 Вселената е безкрайна. Светът който ние познаваме се разширява, но това не означава, че това е края на вселената. Не бъдете модерени хора с представата за плоска земя с ръбове по края и. Ние не сме като кучетата. Да - познатата част от вселената ни се разширява, това води до извода, че е тръгнала от една единствена точка.
 Но кое за бога ви кара да мислите, че нашията Голям Взрив е единствения във вселената? Това е все едно да твърдите, че нашата планета/система/галактика са единствените. Откъде идва материята и енергията на Кавказка Взрив според вас. Нима наистина вярвате, че може да се породи от самосебе си след като живеем във вселена в която материя/енергия не може нито да се създаде нито да се унищожи. Големия Взрив е очеизваждащо просто явление! Материята и преди него си е била там, но се е свивала, а не се е разширявала.
 Вие как мислите, ако ви падне камък на главата, или ви ухапе кавказка овчарка какво ще си помислите? Че някой го е хвърлил във въздуха, кучето ли е виновно  или че се е зародил от въздуха? Супер тъпо и елементарно! Има безбройно множество от вселени които се свиват и разширяват като капките дъжд в локва. Там където няколко вселени имат обща допирна точка материята е достатъчна да породи гравитационни сили за произвеждането на супервзрив и ново разпръскване на материята и така до безкрай.
 А нашите най-ярки умове се излагат с изчислени от тях точни времена и енергии на Големия Взрив и като шамани на диво племе и кучетата им  ни предричат студента смърт на вселената.
Както винаги хората са егоцентрични коне с капаци смятащи се за единствени, богоизбрани, интелектуалци поставени в центъра на времето и света и преди и след тях няма да има нищо.

Всичко за охранителните качества на кавказкото куче може да прочетете тук: www.kavkazka.net



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: filipova78
Категория: Забавление
Прочетен: 46893
Постинги: 37
Коментари: 10
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930